WIMPEREXTENSIONS

Zijn uw wimpers  ultra kort, recht, fijn, niet dicht op elkaar? Er bestaat een oplossing om uw blik subtiel te benadrukken: de Neicha verlenging.

Wat meer is, mascara die overbodig, wat dan weer een besparing is. ‘s Morgens wint u tijd. Op vakantie hoeft u niet te vrezen voor uitlopende mascara. U zal uw vurige blik behouden, zelfs wanneer U uit het zwembad stapt.

Tariven et details, klik hier

 

SUIKEREPILATIE  (vrouwen en mannen)

De techniek van het ontharen met natuurlijke suiker verschilt van alle andere. In plaats van het tegen de haargroei in te verwijderen volgen wij de richting van de groei. Deze techniek heeft niets dan voordelen. Alle haartjes worden verwijderd, zelfs de hele fijne. Er zijn bijna geen afgebroken haren, en dus geen onderhuidse haargroei.

Het behandeling is veel zachter.

Tariven et details, klik hier

 

SEMI-PERMANENTE MASCARA

Semi-permanente mascara is de ideale oplossing wanneer u het beu bent om elke ochtend mascara aan te brengen. Van bij het ontwaken is uw blik helder zonder dat u geschminkt lijkt te zijn. Warm aanbevolen aan zij die hun vakantie aan het water doorbrengen: vanaf nu hoeft u niet meer te vrezen dat uw mascara zal uitlopen.

Tariven et details, klik hier

 

GELNAGELS

De gel is flexibel, bestand tegen oplosmiddelen, bijna reukloos, extreem sterk en geeft een natuurlijke uitstraling.

Tariven et details, klik hier

 

MANUCURES

Voor beschadigde, gebroken, gespleten of broze nagels + een optimaal verzorgingsmasker.

Tariven et details, klik hier

 

 

NB: voor AL onze behandelingen geldt:

5 afspraken = 6e afspraak aan 25% korting!

 

FR

/

NL

© GOOZEN • N°15 Chenestre à 4606 Dalhem

Design by m'as-tu-vu